ziua Automobiliștilor și Drumarilor
ziua Automobiliștilor și Drumarilor
Oct 25, 2018

Stimați colegi!

 

     De ziua Automobiliștilor și Drumarilor, marcată tradițional în ultima duminică a lunii octombrie, adresez sincere felicitări, urări de bine și de sănătate tuturor celor care și-au dedicat activitatea acestei ramuri a economiei naționale.

     Bunăstarea oricărei țări este apreciată după calitatea și starea drumurilor. Astăzi Moldova îi omagiază pe oamenii care construiesc artere moderne, de bună calitate, au grijă în permanență de întreținerea lor.

     Fie ploaie sau ninsori, o prerogativă în activitatea drumarilor este confortul și siguranța vitală a tuturor cetățenilor țării și oaspeților, care ne vizitează. Cu ocazia sărbătorii zile profesionale tuturor salariaților din ramură le doresc sănătate și prosperitate. Călătorii fără primejdii! Drum bun și drumuri bune!

 

 

 

Cu respect                                                  Director General

                                                                  Gheorghe CURMEI

 

 

Cu această ocazie joi 25 octombrie la Platul de Cultură al Feroviarilor a fost organizată o întrunire festivă  cu reprezentanți acestei ramuri.

În cadrul acestei reuniuni, cei ce muncesc în ramura dată au fost felicitați de către Ministrul Economiei și Infrastructurii Chiril Gaburici , Directorul general al Î.S. ”Administrația de Stat a Drumurilor” Gheorghe Curmei, Președintele Federației Sindicatelor a Transportatorilor ți Drumarilor din Republica Moldova Boris Rojnevschi.

În cadrul evenimentului, mai mulți reprezentanți ai ramurii Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor au primit diplome de merit din partea Guvernului și Ministerului Economie și Infrastructurii.